De lastige klant

Als hondenprofessional heb je weleens te maken met lastige klanten. Maar wat maakt ‘een lastige klant’ nou precies lastig? En hoe ga jij daarmee om?

€ 72,50
€ 59,92 excl. btw
altImage
responsive

Gevorderd

responsive

Workshop

Docent Edgar van de Kamp legt in de interactieve bijscholing ‘De Lastige Klant’ de vinger op de zere plek en geeft je handige tips die je direct in je praktijk kunt toepassen.

Wat levert de workshop je op?

Je krijgt:

  • Inzicht in waarom je bepaalde klanten als lastig ervaart;
  • Tips over hoe je met een lastige situatie met je klant om kunt gaan;
  • Advies over hoe je eenzelfde situatie in de toekomst kunt voorkomen;
  • Tips hoe je van een lastige klant een mogelijk waardevolle klant kunt maken;
  • Duidelijke uitleg zodat je het gelijk na de workshop kunt gebruiken.

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor hondenprofessionals zoals kynologisch instructeurs, gedragstherapeuten, trimmers, medewerkers dierenspeciaalzaken en asielen. De workshop is ook te volgen voor kynologisch instructeurs, gedragstherapeuten en trimmers in opleiding.

Wat kun je verwachten?

De workshop is een interactieve bijscholing die ongeveer drie uur duurt. Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met casussen die jij en de andere deelnemers hebben ingediend. Dit zorgt er niet alleen voor dat er realistische situaties worden besproken, maar ook dat je er meteen na de workshop mee aan de slag kunt.

Stuur daarom uiterlijk 6 november een voorbeeld op van een klant die zich veeleisend, zeurend, slecht luisterend, of op een andere manier opstelt wat door jou als lastig wordt ervaren. Omschrijf de situatie zo duidelijk mogelijk inclusief wat het effect van zijn/haar gedrag op jou is. Mail je case naar: info@edupet.nl

Praktische informatie

De workshop vindt plaats bij Edupet, Accustraat 1, Veenendaal

Accreditatie (optioneel)

Bij het volgen van deze workshop ontvang je de volgende accreditatiepunten:

  • CKI/Raad van Beheer: 10 punten in categorie B
  • SPPD : 3 punten

Wie is de docent?

Edgar van de Kamp is een duizendpoot in de dierenbranche. Vanuit zijn bedrijf HondBewust zet hij zich in als instructeur, gedragstherapeut, docent, mentor, examinator en coach en begeleidt zowel hondeneigenaren als -professionals. Ook in zijn professionele leven vóór de hondenbranche kwam hij onder andere als accountmanager, adviseur en klachtenbehandelaar regelmatig in contact met lastige én leuke klanten. Dit maakt Edgar een expert in het omgaan met klanten.

Momenteel niet beschikbaar

€ 72,50
€ 59,92 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.