Timemanagement voor meer resultaat

De teleurstelling dat je écht dacht dat je vandaag meer taken kon afvinken dan dat er is gelukt. Heb jij hier ook wel eens last van? Dan is deze workshop écht wat voor jou!

€ 127,50
€ 105,37 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Workshop

Honderden prachtige ideeën in je hoofd, maar er komen er maar een paar écht van de grond. Eindeloze to-dolijsten die je maar blijven achtervolgen. De teleurstelling dat je écht dacht dat je vandaag meer taken kon afvinken dan dat er is gelukt. Heb jij hier ook wel eens last van? Dan is deze workshop écht wat voor jou!

Tijdens de workshop 'Timemanagement voor meer resultaat', gegeven door de Resultaatboekers, gaan we aan de slag met een speciale werkwijze die jou gaat helpen je dagen doelgerichter in te delen, zodat je jouw dromen kunt bereiken. De workshop bestaat uit een korte praktische e-learning over het stellen van een perfect doel en een praktijkdag waarbij we daadwerkelijk aan de slag gaan met het inplannen van jouw doelen én dagelijkse bezigheden.

Inhoud

Voorafgaand aan de praktijkdag bekijk je in ons e-learningsysteem een video van tien minuten. Daarin wordt uitgelegd hoe een perfect doel is opgebouwd. Een week voorafgaand aan de praktijkdag krijg je een link toegestuurd met hierin inloggegevens voor het e-learningsysteem. Daarna stel je zelf minimaal drie en maximaal vijf 'perfecte' doelen op, die je meeneemt naar de praktijkdag. Tijdens deze dag bieden wij je handvatten om je doelen zo effectief mogelijk te bereiken. Je maakt dan daadwerkelijk een planning voor een tijdsbestek dat bij jou past. Je kunt dus direct aan de slag met het werken aan de doelen die jij hebt meegenomen!

Na het volgen van deze workshop

  • Kun je haalbare doelen stellen en formuleren;
  • Maak je een efficiënte indeling voor je week, dag of maand;
  • Heb je kennis in huis over de samenhang tussen dromen, doelen en planning;
  • Deel je zelfstandig taken in die leiden tot een doel;
  • Weet je wat er nodig is bij het maken van een efficiënte planning.

Programma

09.30 uur Inloop
10.00 uur Kennismaking, wat zijn jouw doelen?
10.30 uur Nabespreken e-learning
11.00 uur Koffie- en theepauze
11.15 uur Uitleg en oefening: hoe hangen doelen samen met een stappenplan en bijbehorende taken?
12.30 uur Lunchpauze
13.00 uur Uitleg: waar moet een effectieve planning aan voldoen?
13.30 uur Onder begeleiding aan de slag met je eigen planning, met tussentijdse besprekingen
15.15 uur Vragenronde: hoe ga je verder en hoe pakken anderen het aan?
15.40 uur Evaluatie en afsluiting


Over de Resultaatboekers

Lesley en Desi vormen samen de Resultaatboekers. Samen helpen ze allerlei ondernemers om de chaos in hun hoofd duidelijk vorm te geven in dromen, doelen, stappen en taken. Dit maakt het oplossen van problemen, maar ook het realiseren van mooie ideeën zó veel makkelijker! Lesley en Desi zijn de perfecte ervaringsdeskundigen op het gebied van chaotische, ongestructureerde werkweken met een denktempo dat een stuk sneller gaat dan de daadwerkelijke uitvoer van taken. Maar al jaren geleden vonden ze een steeds betere manier om die ideeën en dromen daadwerkelijk van de grond te laten komen, terwijl alle andere ballen van het leven netjes in de lucht bleven hangen. Dat is dan ook precies waar ze ondernemers en zzp’ers in de hondenbranche bij willen helpen. De Resultaatboekers zijn er niet om je te vertellen 'zo moet je het doen en niet anders'. Ze beleiden je in jouw leven met alle unieke ballen die jij graag in de lucht wilt houden.

Beschikbare dagen

€ 127,50
€ 105,37 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.