Pet College: Konijnen los in huis houden? (15 oktober 2019 19:30 - 22:00)

U heeft een konijn. Of beter nog: U heeft twee konijnen, een hok, een ren, heel veel hooi, voer, een toiletbak en alles wat een konijnenhartje begeert. Maar één ding ontbreekt. Speeltijd in de ren is leuk, maar wat zou het heerlijk zijn als de konijnen gezellig los kunnen lopen in huis?
0,00

U heeft een konijn. Of beter nog: U heeft twee konijnen, een hok, een ren, heel veel hooi, voer, een toiletbak en alles wat een konijnenhartje begeert. Maar één ding ontbreekt. Speeltijd in de ren is leuk, maar wat zou het heerlijk zijn als de konijnen gezellig los kunnen lopen in huis? Ja leuk hoor, een plasje hier, keutels daar, een doorgeknaagde tv-kabel, een aangevreten stoelpoot. En dan wilt u zelf het huis uit, dus de konijnen moeten het hok weer in, en dan willen ze niet! Want het is zo leuk los door de woonkamer… Héél leuk…


Het klinkt heel leuk, maar nu het goede nieuws: het kán ook heel leuk zijn! Na deze cursus heeft u de juiste basis om met uw konijn(en) aan de slag te gaan om te komen tot een goed samenleefcontract. Bernice leert u alle tips en trucs die helpen er een succes van te maken. Als u eenmaal weet hoe het aan te pakken, is het oefenen alleen al een feest. Het versterkt ook nog eens de band met uw pluizige maatjes!

Onderwerpen die aan bod komen:
• Hoe voorkomt u dat de konijnen gaan slopen?
• En hoe zit dat met veiligheid?
• Tegen welke problemen kunt u aan lopen?
• Wat hebben de konijnen als vaardigheden nodig?
• Tips en trucs om het voor uw konijnen en uwzelf makkelijker te laten verlopen.

Het is niet nodig de eigen konijnen mee te nemen naar de cursus. Ze mogen thuis in hun vertrouwde omgeving blijven; er wordt gewerkt met de konijnen van Bernice. Daarnaast maken we gebruik van foto en videomateriaal in een presentatie. Met de opgedane kennis en adviezen kunt u thuis direct zelf aan de slag.

Het Pet College wordt gegeven door Bernice Muntz, gedragsdeskundige voor honden en konijnen en gecertificeerd trainer. Tijdens het college geeft ze tips en antwoord op al uw vragen. Heeft u vragen die u haar wilt stellen? Stuur deze vooraf naar info@edupet.nl, dan krijgt u tijdens het college antwoord, zodat ook de andere aanwezigen hiervan kunnen leren.  

Cursusinformatie
Hieronder alle praktische informatie over het Pet College. 

- Doelgroep: Iedereen met een konijn. Ook geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen werken. Denk aan paraveterinairen, dierverzorgers, dierenwinkelmedewerkers etc.
- Onderwerp: Konijnen los in huis
- Docent: Bernice Muntz
- Datum: 15 oktober 2019
- Tijden: van 19:30 - 22:00 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)
- Cursusplaats: Accustraat, Veenendaal
- Kosten cursus: € 40,00 

Belangrijk om te weten:
Registratie en aanmelden voor deze Pet College gaat per persoon.
Deze avond woont u bij zonder konijn.

 

 

Product specificaties
Doelgroep Huisdiereigenaar
Diersoort Konijn
Onderwerp Gedrag, Communicatie
Pet Colleges Pet College