Prins & Ploes

dinsdag 21 maart 2017

PERSBERICHT

Ga mee op reis met Prins & Ploes

VEENENDAAL – Prins Petfoods komt in samenwerking met Lifestyle for pets met een nieuw educatief kinderprogramma: Prins & Ploes. Deze twee educatieve characters nemen kinderen mee tijdens een kijkje achter de schermen bij attractieparken en dierentuinen en beantwoorden allerlei vragen.

Hond Prins, de educatieve character van Prins Petfoods, en poes Ploes nemen kinderen mee naar verschillende locaties, zoals het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en de kinderboerderij, om te laten zien welke dieren er zijn, hoe ze leven en hoe deze dieren verzorgd worden. De kinderen helpen de verzorgers tijdens het voeren van de dieren en leren alles door vragen te stellen. Maar Prins & Ploes vinden het net zo leuk als kinderen om te spelen en gaan daarom ook graag op een leuk uitje naar bijvoorbeeld pretparken en speeltuinen.

Voor wie

De filmpjes zijn rond de vijf minuten en bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Het programma is te zien op het online televisiekanaal en op de Facebookpagina. Iedere woensdag komt er een nieuwe aflevering online om 15.00 uur ’s middags. Vandaag presenteren wij de gloednieuwe Prins & Ploes videoclip.

Lifestyleforpets.nl is een initiatief van Prins Petfoods, een familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt en daarbij het delen van kennis en informatie hoog in het vaandel heeft staan. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied en past als eerste de allernieuwste technologie toe, die het mogelijk maakt om op een unieke en creatieve manier met consumenten te interacteren. Dit doet het bedrijf door blogs, inspirerende video’s en folders te verspreiden.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer vragen over dit programma kunt u contact opnemen met Lorenzo Martens via lorenzo@lifestyleforpets.nl