Probleemgedrag – agressie bij de kat - E-learning

In de cursus bespreekt Maggie o.a. het ontstaan en herkennen van agressie bij de kat, mogelijke lichamelijke oorzaken, soorten agressie, het voorkomen van agressie en de prognose bij de behandeling van agressie bij de kat.
0,00

Behandeld worden: Aai agressie, Angst agressie, Frustratie agressie, Idiopathische agressie, Interkat agressie, Maternale agressie, Prooivangst agressie, Redirectie agressie, Spel agressie, Status agressie en Territoriale agressie. De cursus wordt afgesloten met een referentielijst.

Om de opgedane kennis te testen wordt de cursus afgesloten met een toestmodule (10 toetsvragen).

Wilt u een demo inzien?
Ga naar https://vetined.niveo.nl/
Login                 : VetinedLesstofDemo
Wachtwoord       : Welkom123

Behoort u tot een andere doelgroep en heeft u interesse in deze e-learning/workshop stuur dan een e-mail naar info@edupet.nl.

Product labels
Product specificaties
Doelgroep Fokkers, Huisdiereigenaar, Paraveterinairen, Dierenspeciaalzaak Eigenaar, Dierenspeciaalzaak medewerker, Gedragsdeskundige
Diersoort Kat
Onderwerp Gedrag
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Gedragsproblemen bij de hond: training en gedragsmodificatie bij honden, module II - E-learning

“Gedragsproblemen bij de hond: Training en gedragsmodificatie bij honden” is de tweede module van de uit drie modules bestaande cursus “Gedragsproblemen bij de hond”. Deze module kan op zichzelf staand gevolgd worden, maar legt tevens samen met module l de basis voor module lll.

Gedragsproblemen bij de hond: hondengedrag en communicatie, module I- E-learning

“Gedragsproblemen bij de hond: Hondengedrag en Communicatie” is de eerste module van de uit drie modules bestaande cursus “Gedragsproblemen bij de hond”. Deze module kan op zichzelf staand gevolgd worden, maar legt tevens samen met module ll de basis voor module lll.

Vogels, reptielen en aquariumvissen - E-learning

In de e-learning vogels, reptielen en aquariumvissen worden de belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging besproken.