Privé-instructeur

In tegenstelling tot andere modules, leer je hier al voor een echt vak! Door de verdieping in te gaan binnen het domein van gedrag, kun je na het behalen van deze module al aan de slag als privé instructeur!

€ 2.899,00
€ 2.395,87 excl. btw
altImage
responsive

Expert

responsive

Module

responsive

Gedragstherapeut

responsive

Hond

Deze specialisatie is onderdeel van de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut en draait om gedrag! Je leert omgaan met gedragscasussen en welzijnsgerichte methodes om eigenaar en hond te begeleiden. Zo ga je aan de slag met e-learning over de combinatie tussen gedrag en welzijn, opdrachten uit de praktijk en praktijkdagen waarop er geoefend wordt met echte consulten. De casussen uit deze module zijn nog niet gecompliceerd. Ga je door naar een volgende module? Dan stijgt ook het niveau en ben je hard op weg naar een diploma als Kynologisch Gedragstherapeut!

Modules die succesvol afgerond moeten zijn vóór start van deze specialisatie:

 1. Basiskennis
 2. Leren & gedrag
 3. Mensbegeleiding

Dit onderdeel bestaat uit

 1. Online thuisstudie (e-learning)
 2. Praktijkdagen
 3. Stage

Online thuisstudie (e-learning)

Onderdelen:

 • Rassenkennis - verdieping
 • Emoties in de praktijk
 • Lichaamstaal hond en mens
 • Welzijn mens en hond
 • Met je poten in de klei
 • Mensenkennis - verdieping
 • Verwachtingen en behoeftes
 • Praktijkervaring
 • Ondernemerschap

Praktijkdagen

 Dit onderdeel bestaat uit verschillende praktijkdagen die je zelf kunt inplannen. Na aanmelden voor dit (of bovenliggend) onderdeel ontvang je een e-mail waarin je jouw dagen kunt plannen.

Stage

Bij deze specialisatie is stagelopen een verplicht onderdeel. Je loopt een stage van 24 uur, op een hondenschool die je zelf kunt kiezen. Bovendien loop je 3x mee met een privéinstructeur tijdens een privéles en / of een thuisbezoek.

Hoe meld ik me aan?

Door onderaan de pagina een startdatum te kiezen en op 'direct inschrijven' te klikken. Om het proces te voltooien dien je eerst een account aan te maken. Na boeken ontvang je direct een bestelbevestiging met informatie over jouw bestelling. Daarna ontvang je binnen 5 werkdagen per onderdeel een e-mail waarin je je kunt inschrijven voor de praktijkdagen.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 2.899,00
€ 2.395,87 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.