Themadagen over verantwoord sporten en werken met honden

Tuesday, February 27, 2018

Vooraanstaande sprekers uit Oostenrijk, Engeland, Amerika en België zullen zowel vanuit een wetenschappelijke als praktische achtergrond ingaan op onderwerpen als voeding voor de sporthond, het behandelen en voorkomen van sportblessures, revalidatie, alternatieve therapieën als kruidentherapie, acupunctuur en plasmatherapie en sporten als canicross, steppen, bikejoring, windhondenrennen, sledehondenrennen en agility.

Professionals

Het symposium vindt plaats in het Maritim Hotel in Bad Wildungen en richt zich op professionals uit diverse disciplines die in gezondheid en beweging bij honden geïnteresseerd zijn. Ook hondeneigenaren die serieus werken en sporten met honden zijn welkom. De voertaal van het sympsoium is Engels, er is een simultaan vertaling naar het Duits aanwezig.

Early bird

Tot 1 mei geldt een speciaal early bird-tarief voor het symposium: deelname kost 495 euro exclusief btw en dat is, naast zestien lezingen, inclusief twee lunches, koffie, thee, water en snack, een gezamenlijk diner op vrijdagavond en het boek ‘Movement & Health for Dogs’. Na 1 mei geldt een tarief van 545 euro exclusief btw. Kijk voor alle informatie op http://mhd.eduvet.nl