Topics in de gynaecologie bij de teef, van 'start tot finish' - E-learning

In samenwerking met fokkers die veel praktijkervaring hebben met de gynaecologie van de teef brengen we in deze cursus een verdieping van de belangrijkste kennismomenten in de gynaecologie bij de teef van ‘start tot finish’.
0,00

Heeft u interesse om deze workshop bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar  info@edupet.nl

In samenwerking met fokkers die veel praktijkervaring hebben met de gynaecologie van de teef brengen we in deze cursus een verdieping van de belangrijkste kennismomenten in de gynaecologie bij de teef van ‘start tot finish’. Te beginnen bij dag 1 van de loopsheid, via dekking, dracht en geboorte tot en met de zoogperiode. Thema’s die aan de orde komen: voorbereiding voor de dekking, evaluatie van de interpretatie van de progesterontest, bijzonderheden tijdens de dracht, begeleiding van de partus en de nazorg enz. De cursus is een mix van wetenschappelijke onderbouwing en beproefde praktijkervaringen.

Informatie: deze cursus bestaat uit e-learning en een workshop. Verreweg het meeste rendement behaalt u als u beide onderdelen volgt, maar het is mogelijk om als opfrisser of naslagwerk alleen voor e-learning te kiezen. De workshop is alleen toegankelijk na het met goed gevolg afleggen van de e-learning. Als de cursist echter aantoonbaar over het juiste kennisniveau beschikt, is in individuele gevallen toelating zonder e-learning vooraf mogelijk (neem contact op via info@edupet.nl). Cursisten krijgen na afloop een handige ‘geheugensteun’ voor dagelijks gebruik in de praktijk.

Aantal SBU: (4 SBU e-learning incl. toets + 4 SBU workshop incl. toets)

Inschrijving: Uw betaling is tevens een bevestiging van inschrijving. U ontvangt separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo).


 

Product labels
Product specificaties
Doelgroep Paraveterinairen, Huisdiereigenaar, Fokkers
Diersoort Hond
Onderwerp Gynaecologie
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Een gezonde rashond fokken. Kan dat nog wel? - E-learning

Je hebt een teef, zoekt een reu, krijgt een nestje en hebt natuurlijk het beste met je puppy’s voor: zo simpel kan honden fokken zijn. Toch?

Visie Versa: Rauw vlees versus brok bij hond en kat

Rauw vlees zou volgens sommigen gezonder zijn en (chronische) ziektes kunnen voorkomen en genezen.