Veterinair instrumentarium - E-learning

Voldoende kennis van veterinair instrumentarium levert tijdsbesparing op.
0,00

Daar kan deze leertoets een grote bijdrage in leveren. Voor dit deel van de opleiding kan een stagiaire nu zichzelf bedienen. Een paraveterinair weet precies welke instrumenten nodig zijn in de spreekkamer of tijdens een operatie. En niet te vergeten de communicatie met de leverancier van instrumentarium bij bestellingen loopt vlotter en de kans op  verkeerde zendingen wordt meteen een stuk kleiner. Deze leertoets is in principe bedoeld voor paraveterinairen (in opleiding). Ook pas afgestudeerde dierenartsen en studenten diergeneeskunde zullen met deze leertoets hun kennis op het gebied van veterinair instrumentarium flink kunnen opfrissen.

De leertoets bestaat uit 75 multiple choice vragen in 3 delen. Een leertoets is vergelijkbaar met de oefentoets voor het theoriegedeelte rijexamen. Bij de Vetined leertoets is er nog een extra leerelement in de (uitgebreide) feedback als afsluiting van elk(e) toetsvraag / antwoord.

Aan het einde van de leertoets krijg je jouw score te zien. Naderhand kun je jouw certificaat uitprinten.

Inschrijving:  U ontvangt separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

Product labels
Product specificaties
Doelgroep Paraveterinairen, Stagiaire / student, Dierenarts in opleiding, Dierenarts
Diersoort Kat, Hond
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Huisdierverzekeringen, do’s and don'ts - E-learning

Een unieke leertoets voor dierenartsen en paraveterinairen over hun rol bij de ziektekostenverzekering voor huisdieren. Wat mag, kan en moet je wel over huisdierverzekeringen zeggen tegen een cliënt en wat niet?

Anesthesie, pijnmanagement en monitoren met de capnograaf - E-learning

Nieuws, updates en opfrissers over anaesthesie, pijnmanagement en patiënt monitoring met de capnograaf voor directe toepassing in de praktijk bij hond en kat.

Visie Versa: Rauw vlees versus brok bij hond en kat

Rauw vlees zou volgens sommigen gezonder zijn en (chronische) ziektes kunnen voorkomen en genezen.