Wat is EduPet?

 

EduPet Education is hét kenniscentrum voor zowel liefhebbers als professionals in de huisdierenbranche. Meer weten en bijleren over huisdieren? Dat kan in het educatiecentrum aan de Accustraat 3-5 in Veenendaal, waar EduPet beschikt over een compleet ingerichte collegezaal met lunchroom. 

Voor iedereen
Samen met professionals uit binnen- en buitenland verzorgen wij een uitgebreid lesaanbod voor diverse doelgroepen, variërend van huisdiereigenaren tot dierenartsen en fokkers. Ons aanbod varieert van cursusdagen en workshops, al dan niet in combinatie met e-learning, tot colleges en seminars. 

Praktijkgericht
Professionele en inspirerende gastsprekers verzorgen onze lessen. Die zijn altijd praktijkgericht, zodat u direct met de opgedane kennis aan de slag kunt. EduPet Education is partner van Prins Petfoods en Lifestyle for pets. Samen hebben wij kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Van lesruimte tot lunch: alles is, van ontvangst tot vertrek, tot in de puntjes verzorgd. Bekijk ons complete cursusaanbod via www.edupet.nl