Leren leren dag

Wist je dat leren een vaardigheid is die je via tips en tricks kunt oefenen? Dat kun je als dierenliefhebber bij ons op een heel leuke en unieke manier doen met de leren leren spelbox!

€ 44,95
€ 37,15 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Workshop

responsive

Hond

Met behulp van deze box ga je acht verschillende manieren van leren ontdekken en zo uitvinden welke manier het beste bij je past, zodat je nieuwe informatie nóg beter kunt opslaan. Geef je les aan anderen, bijvoorbeeld als hondeninstructeur? Dan ontdek je meteen hoe je cursisten leren! Want iedereen leert namelijk anders.

Hoe leer jij het best? Door dingen op te schrijven, dingen voor je te zien of er juist over te praten? Door te observeren, te bewegen of misschien wel door te zingen? Ontdek het tijdens onze speciale leren leren dag!

Praktische informatie

Dagindeling

We beginnen de dag met een korte uitleg over onze hersenen, hoe we die het beste kunnen inzetten bij het leren en met een uitleg over de 8 verschillende manieren van leren die in de box te vinden zijn. 

Na de uitleg ga je zelf aan de slag met de lesstof die je zelf meeneemt. Zo kun je de nieuwe opgedane kennis direct testen in de praktijk! De mentoris ook aanwezig om je te helpen bij verschillende stage- en huiswerkopdrachten uit de opleidingen.

Investering

Ben je al student bij Edupet? Dan vragen wij voor deze dag slechts een kleine bijdrage. Volg je deze dag omdat je het examen twee keer niet hebt behaald? Dan is deze dag verplicht, maar ook gratis. Neem hiervoor contact op met je mentor.

Momenteel niet beschikbaar

€ 44,95
€ 37,15 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.