Konijnen willen niet graag worden opgetild en borstelen of nagels knippen is daardoor niet altijd een succes. Het gevolg is dat je er als eigenaar vaak tegenop gaat zien om dit te doen. Hoe slaag je er dan toch in het dier de verzorging te geven dat het nodig heeft?

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Hanteren en verzorging’ krijg je antwoord op de vraag hoe je konijnen kunt optillen en verzorgen op een manier die zo min mogelijk stress voor het dier geeft.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ben je bekend met de verschillende manieren waarop je een konijn kunt optillen en kun je deze ook toepassen.
  • Ken je de verschillende technieken van het knippen van de nagels en weet je wat je moet doen als je per ongeluk in het ‘leven’ knipt. 
  • Weet je uit welke delen de vacht van een konijn bestaat en hoe je deze moet borstelen.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact