Gediplomeerd Hondenuitlaatservice

Houd je van honden en buiten zijn? Dan is een eigen hondenuitlaatservice misschien wel wat voor jou! Een succesvolle hondenuitlater word je niet zomaar. Tijdens de opleiding gediplomeerd hondenuitlaatservice leer je de fijne kneepjes van het vak, zodat je jouw bedrijf op de juiste manier kunt starten.

€ 1.150,00
€ 950,41 excl. btw
altImage
responsive

6 maanden

responsive

Beginner

responsive

Opleiding

responsive

Uitlaatservice

responsive

Hond

Houd je van honden en buiten zijn? Dan een eigen hondenuitlaatservice misschien wel jouw droombaan! Een succesvolle hondenuitlater word je niet zomaar. Tijdens de opleiding gediplomeerd hondenuitlaatservice leer je de fijne kneepjes van het vak, zodat je jouw bedrijf op de juiste manier kunt starten.

Hoe ga je om met de karakters van verschillende rassen, zodat je problemen in de groep en met passanten voorkomt? Welke rol speel jijzelf tijdens het uitlaten, en hoe houd je de controle? Wat te doen als er onverhoopt toch iets gebeurt, zoals een vechtpartij of het eten van giftige planten? Waar ligt jouw verantwoordelijkheid, wat zijn je wettelijke rechten en plichten? En hoe regel je de bedrijfsvoering en kom je als ondernemer het best tot je recht? Dat komt allemaal aan bod.

‘Je bent altijd buiten met de honden om je heen. Met een goede dynamiek en leuke klanten… Ik heb het enorm naar mijn zin.’

Supersnel van start

Om het diploma van de opleiding gediplomeerd hondenuitlaatservice in je zak te kunnen steken, doorloop je de volgende onderdelen:

Elke maandag start een nieuwe groep studenten met de basiskennis. Je hoeft dus nooit te wachten om te beginnen met studeren en kunt supersnel van start!

Inhoud

Heb jij debasiskennisafgerond, dan kun je doorstromen naar de specialisatie hondenuitlaatservice!Tijdens de specialisatie word je klaargestoomd om te starten als uitlaatservice. Je leert hoe je je bedrijf kunt opzetten waarbij ook meegenomen wordt aan welke verzekeringen je moet denken en met welke rechten en plichten je te maken krijgt. Deze specialisatie bestaat uit een onderdeel e-learning en drie praktijkdagen.

Onderwerpen e-learning

  • Roedelgedrag en feiten & fabels rondom dominantie
  • Verzekeringen en wet & recht
  • Bedrijfsvoering
  • Spelgedrag
  • Intakegesprek
  • Praktische voorbereiding
  • Een veilige HUS wandeling

Praktijkdagen

Aftekenlijst

Tijdens de specialisatie HUS loop je GEEN stage. Wel ga je kennismaken met verschillende hus-bedrijven/dagopvang. Bij de start van de specialisatie ontvang je namelijk een aftekenlijst. Hiermee ga jeminimaal 4 verschillende bedrijven bezoeken en loop je mee. Je mag zelf kiezen of je meeloopt tijdens een HUS-wandeling of een dag meedraait in een dagopvang. Wij adviseren je om eerst te kijken of je mee kunt lopen bij een leerbedrijf het Dierenwelzijns Keurmerk. De mentoren kunnen je helpen bij het kiezen van de verschillende bedrijven.

Praktische informatie

Hoe meld ik me aan?

Door onderaan de pagina een startdatum te kiezen en op 'direct inschrijven' te klikken. Om het proces te voltooien dien je eerst een account aan te maken. Na boeken ontvang je direct een bestelbevestiging met informatie over jouw bestelling. Daarna ontvang jeeen e-mail waarin je je kunt inschrijven voor de praktijkdagen.

Duur van de opleiding en studiebelasting

De opleiding gediplomeerd hondenuitlaatservice is een deeltijdopleiding en duurt minimaal zes maanden.

De theorie wordt online via e-learning aangeboden. Hiermee kun je thuis aan de slag, in jouw eigen tempo. Daarnaast zijn er zeven praktijkdagen om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Meeloopdagen

Om jouw kennis in de praktijk te kunnen oefenen, zijn er daarnaast nog vier meeloopdagen. Je mag zelf kiezen of je meeloopt tijdens een hondenuitlaatservice-wandeling of een dag meedraait in een dagopvang. Onze mentoren helpen je graag bij het kiezen van de bedrijven.

Mentor en docenten

Aan het begin van jouw opleiding krijg je een persoonlijke mentor. Deze helpt je bij al je vragen en biedt een luisterend oor wanneer jij dat nodig hebt. Jouw mentor begeleidt je tijdens de hele opleiding. Tijdens de opleiding krijg je les van experts die lesgeven volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Kosten

De totaalprijs van de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice is inclusief btw en examen. Dit is de gezamenlijke prijs van de module Basiskennis en de specialisatie tot hondenuitlaatservice.

Wil je deze opleiding betalen in termijnen? Lees hier hoe onze betalingsregeling werkt.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 1.150,00
€ 950,41 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.