Vakbekwaamheid Herpeten

Werk jij professioneel of hobbymatig met herpeten? En wil jij je meer verdiepen in een of meerdere specialisatiegebieden? Dan is de opleiding Vakbekwaamheid Herpeten, met een unieke flexibele opzet, de opleiding voor jou! Door ons unieke concept met afzonderlijke modules, sluit de stof goed aan op de voor jou gewenste diergroep(en).

€ 599,00
€ 495,04 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

Opleiding

responsive

Herpeet

Werk jij professioneel of hobbymatig met herpeten? En wil jij je meer verdiepen in een of meerdere specialisatiegebieden? Dan is de opleiding Vakbekwaamheid Herpeten, met een unieke flexibele opzet, de opleiding voor jou! Door ons unieke concept met afzonderlijke modules, sluit de stof goed aan op de voor jou gewenste diergroep(en). Daardoor kan jij je volledig richten op jouw specialisatie.

Je start altijd bij de basismodule. Maar, daarna kun je zelf kiezen welke kant je opgaat. Er zijn wel 14 verschillende modules waar je uit kunt kiezen! Wil je over de kennis beschikken ter voorbereiding op het landelijk examen vakbekwaamheid en dus over allerlei verschillende herpeetsoorten leren? Dan kun je na de basis van module 1 het beste kiezen voor module 2. Maar wellicht wil jij je vooral specialiseren in kennis en vaardigheden over gekko’s of een ander soort? Dan kies je na module 1 voor een specialisatie!

Over deze opleiding

Vakbekwaamheid Herpeten

De opleiding Vakbekwaamheid Herpeten opleiding bestaat uit totaal 14 modules. De eerste module is de basismodule en verplicht voor iedereen. Daarna kun je een keuze maken voor de gewenste verdieping of specialisatie. 2 modules gehaald? Dan heb je het vakbekwaamheidsdiploma op zak!

De basis voor deze opleiding is het Groot Handboek Terrariumkunde dat mede voor deze opleidingen is ontwikkeld. Naast de theorie uit dit boek zullen er praktijkdagen georganiseerd worden waarop jij en medestudenten de mogelijkheid krijgen om vragen aan de docent te stellen. Bij de module 1: basis vakbekwaamheid zit het boek, ter waarde van €119,95, inbegrepen in de prijs. Die krijg je er dus gewoon bij!

Opbouw van de modules

De opleiding bestaat uit de onderstaande modules. Je behaald een certificaat na het afronden van de basis vakbekwaamheid (module 1) en een andere module, afhankelijk van de door jouw gewenste specialisatie.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor mensen die professioneel of hobbymatig met herpeten werken. De opleiding vergroot jouw kennis op het gebied van onder meer huisvesting, voeding, gedrag, anatomie, wet- en regelgeving en animal handling.

Praktische informatie

Locatie

De praktijkdagen van deze opleiding vinden plaats bij onze leslocatie in Lelystad.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden per module. Klik hiervoor op de module in bovenstaande lijst.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 599,00
€ 495,04 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.