We kennen tegenwoordig meer dan vijftig verschillende konijnenrassen, die in uiterlijk en karakter allemaal van elkaar verschillen. Dat betekent dat we bij de huisvesting en verzorging van konijnen ook rekening moeten houden met het ras. Want het maakt nogal uit of je voor een Franse hangoor kiest of voor een Vlaamse reus, of voor een temperamentvol of juist introvert konijn. 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Rassenkennis’ krijg je informatie over verschillende konijnenrassen. Hoe kies je een ras dat wat uiterlijk, behoeften en karakter goed bij zijn nieuwe eigenaar past?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je dat konijnen in verschillende groepen in te delen zijn: grote rassen, middelgrote rassen, kleine rassen, dwergrassen en rassen met een bijzondere vachtstructuur.
  • Kun je het uiterlijk en de karaktertrekken van tien rassen beschrijven, waardoor je beter in staat bent een juiste match te maken als je advies geeft over de aanschaf van een konijn. 
  • Kun je meer vertellen over genetische problemen van enkele konijnenrassen. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen, maar ook voor konijnenliefhebbers. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact