Onze e-learnings over konijnen zijn verkrijgbaar in speciale voordeelpakketten. Bij aanschaf van dit voordeelpakket ontvang je de e-learnings: leefwijze wilde konijnen, gedrag en konijnentaal.

Let op: deze e-learnings zijn onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis konijn. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learnings al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over konijnen te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kennis over konijnen! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Inhoud

E-learning: leefwijze en wilde konijnen

Tijdens het onderdeel ‘Leefwijze wilde konijnen’ leer je meer over de wetenschappelijke indeling van het konijn en over hoe het domesticatieproces van het konijn is verlopen. Daarnaast krijg je inzicht in de leefwijze, leefomgeving en sociale structuur van wilde konijnen. Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

E-learning: gedrag en konijnentaal

Tijdens het onderdeel ‘Gedrag en konijnentaal’ krijg je inzicht in het gedrag van konijnen en kom je te weten hoe konijnen communiceren. Die kennis over konijnengedrag en -taal kun je vervolgens inzetten om het welzijn van konijnen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact