Onze e-learnings over konijnen zijn verkrijgbaar in speciale voordeelpakketten. Bij aanschaf van dit voordeelpakket ontvang je de e-learnings: rassenkennis en twee konijnen koppelen.

Let op: deze e-learnings zijn onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis konijn. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learnings al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over konijnen te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kennis over konijnen! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Inhoud

E-learning: rassenkennis

Tijdens het onderdeel ‘Rassenkennis’ krijg je informatie over verschillende konijnenrassen. Hoe kies je een ras dat wat uiterlijk, behoeften en karakter goed bij zijn nieuwe eigenaar past? Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

E-learning: twee konijnen koppelen

Tijdens het onderdeel ‘Twee konijnen koppelen’ leer je een koppeling tussen twee konijnen te begeleiden. Dat kan nogal pittig zijn, omdat het per kennismaking verschilt hoe het koppelproces eruitziet en wat een begeleider kan doen om te helpen.  Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact