Spelen per leeftijdscategorie

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Hond

Over het algemeen vinden honden spelen erg leuk! Dit begint al als ze jong zijn, maar ook als ze ouder worden komen ze vaak nog met een speeltje aanlopen. Wil jij als hondeneigenaar precies weten wat je met jouw hond voor spelletjes kunt spelen in welke leeftijdsfasen? Of wil jij als professional deskundige adviezen kunnen geven op het gebied van het spelen met de hond? Met deze e-learning video’s kun je jouw kennis vergroten!

In de video’s hebben we het over drie verschillende leeftijdsfasen van een hond: puppy, volwassen en senior. Jonge honden hebben over het algemeen andere speelbehoeftes dan oudere honden en ook dient er op verschillende manieren gespeeld te worden. Voor de puppy fase behandelen we 5 speeltips waarmee je aan de slag kunt om samen met de pup te spelen. Bijvoorbeeld hoe je de pup kan in kleine stapjes kan leren apporteren. Bij iedere speeltip wordt extra uitleg gegeven hoe dit in de praktijk werkt en welke speeltjes hiervoor kunnen worden gebruikt.

Na de puppy fase, is het tijd voor de volwassen fase. De hond is nu een aantal jaar ouder, maar heeft nog steeds een grote speelbehoefte. In deze fase zijn er vijf type speeltjes waarmee jouw hond alleen, of samen met de baas kan spelen. We vertellen je graag met welke speeltjes je kunt spelen en op welke manier.

Tot slot komen we aan bij de senior fase. In deze fase kan een hond niet meer met al het speelgoed spelen. Daarom behandelen we voor deze fase verschillende do’s en dont’s.

Zo werkt het

Je kunt je op elk gewenst moment inschrijven voor deze e-learning. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging. Binnen 5 werkdagen zullen we je inschrijving verwerken en dan maken we een account voor je aan op www.edupetacademy.nl, dit is de online leeromgeving. Als het account is aangemaakt krijg je een mail met de inloggegevens. Ook krijg je toegang tot de e-learning, ook daar krijg je een aparte mail van. Heb je beide mails binnen dan kun je aan de slag!

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via info@edupet.nl

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.