Gedrag en kattentaal

€ 159,01
€ 131,41 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Kat

Deze e-learning is alleen verkrijgbaar in het voordeelpakket samen met de e-learnings leeftijdsfasen, maakbaarheid & karakter. Let op: deze e-learnings zijn onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis kat. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learnings al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over katten te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kattenkennis! Lees hier meer.

Inhoud

In dit onderdeel gaan we uitgebreid in op wat een kat nu precies is. We bespreken de leefwijze en lichaamstaal van de kat en de verschillende manieren waarop hij communiceert. Je leert wat de kat bedoelt met de verschillende houdingen en hoe je stress bij katten herkent. Verder komen enkele opvoedingsvragen aan de orde.

Na het volgen van deze e-learning ken je:

  • De leefwijze van de kat en kan onderscheid maken tussen core area, territorium en leefgebied
  • De verschillende lichaamshoudingen en gezichtsuitdrukkingen en kan deze objectief beschrijven
  • De verschillende signalen van stress en conflictgedrag
  • Een aantal veel voorkomende opvoedingsvragen en de bijbehorende do’s en dont’s

Studiebelasting

+-6 uur e-learning en zelfstudie.

Voor wie

Dit onderdeel is geschikt voor een ieder die meer wil leren over katten. Maar bijzonder geschikt voor de volgende groepen:

  • Mensen die voor het eerst een kat hebben of willen aanschaffen;
  • (Beginnende) fokkers;
  • Medewerkers van asiels en pensions, voor een bredere kennis van de achtergrond van de kat en het herkennen van de emoties;
  • Medewerkers van dierenspeciaalzaken, om zo je klanten beter te kunnen adviseren.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Een voordelig pakket

Na sommige e-learnings is het volgen van een praktijkdag of online Q&A mogelijk en nuttig. In dat geval kun je kiezen voor een pakket. De e-learning rassenkennis kan in combinatie gevolgd worden met de e-learning over kattenwelzijn, behoeftes en emoties. Hierbij krijg je ook toegang tot een speciale Q&A sessie met Maggie Ruitenberg. Tijdens zo'n Q&A kun je via Zoom al je vragen stellen die na het doorlopen van de e-learnings bij je zijn opgekomen. Ook worden er interactieve opdrachten gedaan om de lesstof nog beter te kunnen begrijpen.

De volgende e-learnings over katten zijn verkrijgbaar in een voordeelpakket:

Bevat Prijs (incl. BTW)
Pakket 1

Klik hier om dit voordeelpakket aan te schaffen.

€159
Pakket 2

Klik hier om dit voordeelpakket aan te schaffen.

€159

Meer leren over katten met het nieuwe leren

Deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren. Wil je meer leren over katten of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut of trimmer? Tijdens de module basiskennis kat leer je naast biologie en anatomie ook over rassenkennis, leeftijdsfasen, kattengedrag en nog veel meer. Lees meer en meld je aan via deze website.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 159,01
€ 131,41 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.