Huisvesting konijnen

Veel gedragsproblemen ontstaan door een verkeerde huisvesting. Daarom is het bij het inrichten van een verblijf goed te kijken naar hoe een konijn zich in de natuur gedraagt. Wat kunnen we daarvan leren?

€ 63,50
€ 52,48 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Konijn

Wat heeft een konijn nodig om zich te kunnen gedragen als een konijn? Hooiruiven, waterbak of -fles, temperatuurregulatie tijdens de zomer en in de winter, het komt allemaal aan bod.

Inhoud

Tijdens dit onderdeel ‘Huisvesting’ duiken we in de wereld van de behoeften van konijnen wat betreft hun verblijf en de inrichting daarvan. Goede huisvesting is gericht op lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een konijnvriendelijk verblijf?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb je kennis over de basiseisen waaraan een goed konijnenverblijf moet voldoen.
  • Weet je meer over de konijnvriendelijke inrichting van binnen- en buitenverblijven.
  • Weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van een bodembedekker.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven.Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem.Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,50
€ 52,48 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.