Kennismakingsles kat

Wil jij graag werken met katten? Maar kun je nog niet kiezen uit ons aanbod? Volg een gratis kennigsmakingsles en krijg een exclusief kijkje in de Edupet-keuken. Daarna kies je de opleiding die het beste past bij jouw ambities en doelen.

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Workshop

responsive

Kat

Denk jij bij leren aan inspiratie opdoen, enthousiaste docenten en vooral veel doen? Leuk! Wij ook! Een opleiding gaat immers niet alleen over theorie, leerboeken en examens. En dat laten we je zien in onze kennismakingslessen. Met deze gratis lessen krijg je een voorproefje van onze opleidingen over katten en welke beroepen je daarmee kunt uitoefenen. 

Wat levert de kennismakingsles je op?

Met de kennismakingsles krijg je:

  • inhoudelijk inzicht in de opleiding en over katten
  • informatie over welke beroepen er mogelijk zijn
  • achtergrond over de docenten
  • inspiratie om je droombaan werkelijkheid te maken. 

Voor wie is de kennismakingsles?

De kennismakingsles is voor jou als je:

  • houdt van katten
  • je wilt inzetten voor het welzijn van katten en hun eigenaren
  • wilt ontdekken of een opleiding tot kattengedragstherapeut of kattentrimmer iets voor jou is 

Wat kun je verwachten?

We nemen je mee in ons opleidingsaanbod en laten zien wat er mogelijk is binnen onze academie. Ook gaan we samen een kijkje nemen in de gevoels- en belevingswereld van de kat. Dat bekijken we door onder andere gedrag van katten in verschillende filmpjes te bekijken. Vervolgens gaan we het gedrag analyseren en bespreken.

Docent

Maggie Ruitenberg was een van de eerste gediplomeerde kattengedragstherapeuten in Nederland. In de loop van de jaren hielp ze duizenden katten met de meest uiteenlopende gedragsproblemen. Ze is eigenaar van het Katten Kenniscentrum Nederland waarin ze wetenschappelijk onderzoek over katten toegankelijk maakt voor een breder publiek. Daarnaast is ze bij Edupet betrokken als consultant opleidingen kat en kerndocent kattengedrag en welzijn. 

Locatie

Veenendaal.

Beschikbare dagen

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.