Kennismakingsles konijn

Wil jij graag werken met konijnen? Maar kun je nog niet kiezen uit ons aanbod? Volg een gratis kennigsmakingsles en krijg een exclusief kijkje in de Edupet-keuken. Daarna kies je de opleiding die het beste past bij jouw ambities en doelen.

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Workshop

responsive

Konijn

Denk jij bij leren aan inspiratie opdoen, enthousiaste docenten en vooral veel doen? Leuk! Wij ook! Een opleiding gaat immers niet alleen over theorie, leerboeken en examens. En dat laten we je zien in onze kennismakingslessen. Je krijgt een sneak peek van onze opleidingen over konijnen en welke beroepen je daarmee kunt uitoefenen.

Wat levert de kennismakingsles je op?

Met de kennismakingsles krijg je:

  • inhoudelijk inzicht in de opleiding over konijnen;
  • informatie over welke beroepen er mogelijk zijn;
  • achtergrond over de docenten;
  • inspiratie om je droombaan werkelijkheid te maken. 

Voor wie is de kennismakingsles?

Deze kennismakingsles is geschikt voor iedereen die zich oriënteert op een opleiding tot Konijnendeskundige of Gedragstherapeut Konijn

Wat kun je verwachten?

De kennismakingsles over de konijnenopleidingen wordt gegeven door konijnendeskundige en docent Bernice Muntz. Je bekijkt samen met haar e-learnings uit de basisopleiding zoals het hanteren van konijnen en gedrag en communicatie. Met Bernice en de andere deelnemers aan de kennismakingsles discussieer je over een aantal stellingen. Daarnaast ga je live konijnen observeren die in de opvang verblijven en interacties analyseren. Zo leer je kritisch nadenken over hoe je iets doet en waarom. Aansluitend krijg je door de uitleg van Bernice een goed beeld van onze lesdagen en ons aanbod opleidingen. 

Locatie

De kennismakingsles voor konijnenopleidingen is digitaal via Zoom te volgen of op locatie in Amersfoort.

Beschikbare dagen

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Melanie

28 maart 2024

Een korte les bomvol informatie over alle mogelijkheden binnen konijnenopleidingen bij Edupet. Nu is voor mij helemaal helder welke richting ik uit wil, wat elke opleiding specifiek inhoudt en wat ik na elke opleiding zou kunnen. Aanrader voor iedereen die met konijnen zou willen werken als oriëntatie!