Examen basiskennis kat

Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het Nieuwe Leren? Sluit dan module 1 af op een moment dat het jou uitkomt en start met module 2. Leren en Gedrag of een specialisatie!

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Beginner

responsive

Praktijkdag

responsive

Kat

Op deze pagina vind je informatie over het proefexamen en kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 1. Basiskennis Kat. Dit is een online examen en je kunt het op elk gewenst moment maken.

Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat toegestuurd per post.Wil je het bij de basiskennis houden? Dan hoef je geen examen te doen.

Als je je aanmeld:

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie. Ook stellen we de vraag: op welke dag wil je het examen maken? Het is namelijk zo dat wanneer je toegang krijgt tot het examenin Edupet Academy, je 24 uur de tijd hebt om het examen (alle onderdelen!) te maken, daarna wordt de toegang automatisch opgeheven.

Op de door jou aangegeven dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uurde tijd. Hou daar rekening mee tijdens het opgeven van de dag! Het maken van het examen is mogelijk van maandag t/m zondag, met uitzondering van feestdagen.

Het examen

Het examen bestaat uit acht meerkeuzevragen per onderdeel. Je hebt 20 minuten de tijd per onderdeel. Hou er rekening mee dat je een onderdeel wel afrond, tussen de onderdelen door zou je een korte pauze kunnen houden.Om een onderdeel te halen heb je minimaal een 5.5 nodig.

In totaal bestaat het examen, net als de basiskennis kat, uit negen onderdelen. Heb je alle onderdelen gemaakt, dan zie je aan het einde dat alle onderdelen 'voltooid' zijn.
Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij een mail sturen met een uitnodiging voor de certificaat uitreiking.

Heb je voordat je met de Basiskennis Kat begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen. Anders mag je twee keer herexamen doen. 

Proefexamen doen?

Dat kan! We hebben nu een proefexamen beschikbaar om te oefenen en bekend te raken met het systeem en de vraagstelling. Even de belangrijkste verschillen en gelijkenissen op een rij:

  • Gelijk: de verschillende soorten vragen van het echte examen komen terug in het proefexamen;
  • Gelijk: de antwoorden worden bij beide vragen op dezelfde manier beoordeeld;
  • Gelijk: ondanks dat je bij het proefexamen minder tijd per onderdeel hebt (omdat er ook minder vragen in zitten), is de gemiddelde tijd per vraag gelijk.
  • Verschil: het proefexamen is opgebouwd uit 2 vragen per onderdeel i.p.v. 8 bij het echte examen;
  • Verschil: het echte examen is 24 uur beschikbaar, het proefexamen heeft dit limiet niet;
  • Verschil: het proefexamen kun je 5 keer maken, voor het echte examen heb je één eerste poging, daarna volgt een herexamen;
  • Verschil: na het proefexamen zie je direct je uitslag, bij het echte examen neemt de mentor contact met je op;
  • Verschil: voor het proefexamen kun je je gratis, per mail (info@edupet.nl) aanmelden, voor het echte examen schrijf je je via deze pagina in.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.