Examen mensbegeleiding kat

Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het Nieuwe Leren? Sluit dan module 3 af op een moment dat het jou uitkomt.

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw
altImage
responsive

Gevorderd

responsive

Examen

responsive

Kat

Aanmelden

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 3. Mensbegeleiding (kat) Dit is een online examen en kun je vanuit huis maken. Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat toegestuurd. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie.

Het examen

Op de geplande dag krijg je om 10:00 in de ochtend toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uur de tijd om het examen te starten, zorg dat je voor 10:00 uur de volgende dag klaar bent, dan wordt de toegang automatisch opgeheven.

Het eindexamen bestaat uit de zes onderdelen van de module. Van elk onderdeel is een apart examen. Elk onderdeel bevat 8 vragen, meerkeuze en open vragen. Per onderdeel kunnen er 10 punten behaald worden.Om een onderdeel te halen heb je minimaal een 55% nodig.Jouw uiteindelijke eindcijfer is het gemiddelde van alle cijfers die je per onderdeel hebt behaald.

Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij het certificaat opsturen.

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om de praktijkdagengevolgd te hebben, de huiswerk- men stageopdrachten afgerond te hebben en de stage voltooid te hebben

Heb je voordat je met Mensbegeleiding begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen. Anders mag je twee keer herexamen doen.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Momenteel niet beschikbaar

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.