Onzindelijkheid bij katten

Een vervelend probleem: je kat gebruikt de kattenbak niet (meer). Wil jij weten wat mogelijke redenen zijn waarom je kat dit gedrag toont? Dan is dit webinar zeker informatief en een echte aanrader. Alvast een voorproefje: katten doen dit nooit om je te plagen!

€ 51,50
€ 42,56 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Kat

Een vervelend probleem: je kat gebruikt de kattenbak niet (meer). Wil jij weten wat mogelijke redenen zijn waarom je kat dit gedrag toont? Dan is dit webinar zeker informatief en een echte aanrader.
Alvast een voorproefje: katten doen dit nooit om je te plagen!

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Medische oorzaken zoals blaasgruis!
  • Aversie tegen de kattenbak
  • Voorkeur voor een andere plek
  • Hoe zit dat met kittens?
  • Wat kun je zelf doen?

Het is belangrijk erachter te komen waarom je kat de kattenbak niet (meer) wenst te gebruiken. Daar zijn heel veel mogelijke redenen voor en bijna altijd voelt de kat zich er ook niet fijn bij. Katten zijn namelijk erg schone dieren en zullen nooit buiten de bak plassen om jou te plagen. Ze willen altijd iets duidelijk maken.

Inzicht in het gedrag van de kat helpt de eigenaar de juiste beslissing te maken over wat er nodig is om de onzindelijkheid op te lossen. Vaak is dit niet alleen voor de eigenaar een opluchting, maar ook voor de kat!

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor katteneigenaren die meer willen weten over onzindelijkheid bij katten. Maar ook zeker interessant voor medewerkers van een asiel, pension of dierenspeciaalzaak!

Praktisch

De prijs van dit webinar is inclusief hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Beschikbare dagen

€ 51,50
€ 42,56 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.