Onzindelijkheid bij katten

Een vervelend probleem: je kat gebruikt de kattenbak niet (meer). Wil jij weten waarom en wat je eraan kunt doen? Dan is dit informatieve webinar een echte aanrader. Alvast een voorproefje: katten doen dit nooit om je te plagen!

€ 51,50
€ 42,56 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Kat

Wat levert het webinar je op?

Je krijgt:

  • inzicht in het gedrag van je kat
  • uitleg over oorzaken voor onzindelijkheid
  • tips hoe je het probleem van naast de bak plassen kunt oplossen 

Voor wie is het webinar?

Dit webinar is bedoeld voor katteneigenaren die meer willen weten over onzindelijkheid bij katten en het probleem willen oplossen. Daarnaast is het zeker interessant voor medewerkers van een asiel, pension of dierenspeciaalzaak. 

Wat kun je verwachten?

Het is belangrijk erachter te komen waarom je kat de kattenbak niet (meer) wil gebruiken. Daar zijn veel mogelijke redenen voor en bijna altijd voelt de kat zich er ook niet fijn bij. Katten zijn namelijk erg schone dieren en zullen nooit buiten de bak plassen om jou te plagen. Ze willen altijd iets duidelijk maken.

Inzicht in het gedrag van de kat helpt jou als eigenaar de juiste beslissing te maken over wat er nodig is om de onzindelijkheid op te lossen. Vaak is dit niet alleen voor jou een opluchting, maar ook voor de kat! 

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • medische oorzaken zoals blaasgruis
  • afkeer tegen de kattenbak
  • voorkeur voor een andere plek
  • hoe zit dat met kittens
  • wat kun je zelf doen 

Praktische informatie

De prijs van dit webinar is inclusief hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week van tevoren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink. 

Wie is de docent?

Het webinar wordt gegeven door Fieke Halberstadt. Zij is opgeleid tot dierenartsassistent en werkte jaren bij een dierenartsenpraktijk. Geïnspireerd door haar eerste poes Phoebe haalde ze haar diploma voor kattengedragstherapeut en startte ze haar gedragspraktijk Kat&Mens. Nu vindt ze het allerbelangrijkste zich bezig te houden met wat voor een kat nodig is om kat te kunnen zijn. Ze benadert (gedrags)problemen niet vanuit de eigen menselijke interpretatie, maar vanuit de behoefte van de kat. Dat komt altijd op nummer 1. 

Momenteel niet beschikbaar

€ 51,50
€ 42,56 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.