Zieke konijnen ondersteunen met gezonde voeding

Maak kennis met de GoVet producten van Bunny Nature

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Webinar

responsive

Konijn

Konijnen en knaagdieren zijn gevoelig voor diverse ziekten. Hoe waardevol zou het zijn als je deze dieren kunt helpen herstellen door middel van speciale voeding? 

Tijdens dit webinar, gepresenteerd door Bernice Muntz, Educatiemanager konijn/knaagdier van Edupet, zul je ontdekken hoe je de producten van goVet effectief kunt gebruiken en welke voordelen dit met zich meebrengt. 

Leerdoelen:

Inzicht verwerven in hoe speciale voeding het herstel van konijnen en knaagdieren kan ondersteunen. Ontdekken welke goVet-producten geschikt zijn voor specifieke aandoeningen bij konijnen, zoals:

  • Gebitsproblemen
  • Gewichtsproblemen (zowel overgewicht als ondergewicht)
  • Spijsverteringsproblemen
  • E-cuniculi
  • Urinewegproblemen
  • Ademhalingsproblemen
  • Stress bij konijnen
  • Maag-darmproblemen 

De goVet-producten zijn samengesteld uit planten en kruiden die het welzijn van konijnen ondersteunen. Tijdens ons webinar zullen we verschillende casussen bespreken en aangeven welk goVet-product het beste past bij welke aandoening en hoe je deze producten effectief kunt inzetten. 

Na het volgen van dit webinar zul je in staat zijn om konijnen en knaagdieren te ondersteunen bij diverse ziekten met behulp van voeding. Je zult niet alleen vertrouwd raken met de producten uit de goVet-lijn van Bunny Nature, maar ook leren hoe je deskundig advies kunt geven over de toepassing van de producten.

Voor wie?

Dit webinar is bij uitstek geschikt voor iedereen die met konijnen en knaagdieren werkt, zoals konijnenprofessionals, paraveterinairen, medewerkers van opvangen en pensions voor konijnen en knaagdieren, dierenspeciaalzaakmedewerkers, webshophouders en iedereen die advies geeft over konijnen. Het webinar biedt ook veel waardevolle informatie aan eigenaren van (chronisch) zieke konijnen en anderen die bovengemiddeld in dit onderwerp zijn geÏnteresseerd.

Jouw docent: Bernice Muntz 

Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen. 

Beschikbare dagen

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.