Dierenwelzijn van herpeten

Deze workshop maakt gebruik van de allernieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van dierenwelzijn herpeten en geeft tips, hoe dit te bewerkstelligen in privé en zoölogische collecties.

€ 115,00
€ 95,04 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Herpeet

Alle dieren hebben goed welzijn nodig, maar het blijft enorm lastig te beoordelen en daarvoor is kennis van soorteigen gedrag nodig en inzichten in de natuurlijke levensstijl van dieren. Deze workshop maakt gebruik van de allernieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van dierenwelzijn herpeten en geeft tips, hoe dit te bewerkstelligen in privé en zoölogische collecties.

Deze inzichten bereiken het werkveld nagenoeg nooit en het kan ook een uitdaging vormen deze inzichten te vertalen naar zaken als leefruimte en materiaalkeuzes.

Programma

  • Aankomst met koffie en thee
  • Theorie welzijn, wetenschappelijke inzichten
  • Theorie praktijk toepassingen
  • Lunch
  • Vragen en discussie
  • Afsluiting en overhandiging certificaat van deelname.

Deze workshop is geschikt voor

Dierenspeciaalzaakhouders en voor medewerkers NVWA en LID. Ook kan deze workshop een verdieping bieden aan mensen die hobbymatig dieren houden of medewerkers van een dierentuin.

Praktische informatie

Deze workshop duurt 4 uur.

Extra informatie

Bent u een bedrijf, stichting, opleidingsinstituut of een ander soort organisatie? En bent u op zoek naar meer kennis op het gebied van herpeten? Dan maken wij voor u graag een op maat gemaakte training, workshop of opleiding!

Graag bespreken we met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op met info@edupet.nl of bel op 0318 531250.

Beschikbare dagen

€ 115,00
€ 95,04 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.