Primair medische zorg herpeten

Wat zijn de oorzaken van veel medische problemen bij herpeten? Welke adviezen kan je als behandelaar bieden om op deze aspecten de zorg van deze dieren te verbeteren?

€ 146,95
€ 121,45 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Herpeet

Tijdens deze dag behandelen we de primaire oorzaken van veel medische problemen bij herpeten en welke adviezen de behandelaar kan bieden om deze aspecten van zorg te verbeteren, waardoor er een preventieve aanpak van het probleem kan worden ontwikkeld. Er zal worden ingegaan op herkenning ziekten en preventie. Omdat het belangrijk is om ervaring op te doen rondom het correct benaderen en hanteren van herpeten zal ook uitgebreid stil worden gestaan bij animal handling.

Programma

  • Aankomst met koffie en thee
  • Theorie ziekten en preventie
  • Theorie animal handling
  • Lunch
  • Praktijkdeel animal handling herpeten
  • Vragen
  • Afsluiting met overhandiging certificaat van deelname

Voor wie

Dierenklinieken krijgen in toenemende mate te maken met herpeten. Deze training is daarom onmisbaar voor de (para)veterinair.

Praktische informatie

Deze workshop duurt 5 uur.

Extra informatie

Bent u een bedrijf, stichting, opleidingsinstituut of een ander soort organisatie? En bent u op zoek naar meer kennis op het gebied van herpeten? Dan maken wij voor u graag een op maat gemaakte training, workshop of opleiding!

Graag bespreken we met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op met info@edupet.nl of bel op 0318 531250.

Beschikbare dagen

€ 146,95
€ 121,45 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.