Paaslunch voor instructeurs

Judith zal tijdens haar presentatie samen met haar honden weer een aantal nieuwe, verrassende en bovenal ook nuttige oefeningen laten zien. Daarmee kun je cursisten en hun honden niet alleen rond de paasdagen, maar ook daarna lekker aan het werk zetten.

€ 85,00
€ 70,25 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Instructeur

responsive

Hond

Kip, ik heb je! - en andere leuke oefeningen

Wegens succes geprolongeerd: een gezellige netwerkbijeenkomst voor instructeurs, met als special guest creatief hondentrainer Judith Lissenberg. Ditmaal niet met een ontbijt maar, zodat je minder vroeg je bed uit hoeft, een paaslunch. Kom netwerken, kennismaken met collega’s, lekker eten en leuke nieuwe ideeën opdoen voor trainingen bij je eigen hondenclub of -school. Naast veel gezelligheid krijg je tijdens deze bijeenkomst ruim gelegenheid om met andere instructeurs trainingsideeën uit te wisselen.

Programma

  • 11.00 – 11.15 uur: Inloop met koffie, thee en lekkers
  • 11.15 – 12.30 uur: Interactieve training/instructie Judith
  • 12.30 – 13.15 uur: Paaslunch
  • 13.15 – 14.30 uur: Interactieve training/instructie Judith

Een berg inspiratie;

Alle deelnemers krijgen een hand-out waarin de oefeningen die Judith zal uit laten zien beschreven staan. Was je er tijdens de vorige paas-netwerkbijeenkomst niet bij? Dan krijg je als extraatje óók nog de hand-out van 2022, zodat je echt met een berg inspiratie naar huis gaat.

Van harte welkom!

Geef je les aan hondeneigenaren? Dan ben je van harte welkom! Goed om te weten: deze activiteit volg je zonder je eigen hond.

Meer over Judith

Judith Lissenberg, een van de bekendste en creatiefste instructeurs van Nederland, is tekstschrijver en hondentrainer en bekend van haar vele boeken en artikelen over honden. Leven en samenwerken met viervoeters is haar passie, creatief lesgeven haar specialiteit. Samen met haar honden Pete (2012) en Stitch (2019) bedenkt ze met veel enthousiasme leuke activiteiten voor viervoeters, waarbij ze ook graag kinderen betrekt.

Accreditatiepunten

Deze workshop is geaccrediteerd door:

  • NVGH: 2 punten
  • SPPD: 5 punten

Beschikbare dagen

€ 85,00
€ 70,25 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.