Paaslunch voor instructeurs

Op vrijdag 15 maart 2024 is er weer een gezellige netwerkbijeenkomst voor instructeurs, met als special guest creatief hondentrainer Judith Lissenberg.

€ 85,00
€ 70,25 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Instructeur

responsive

Hond

Kom netwerken, kennismaken met collega’s, heerlijk lunchen en leuke nieuwe ideeën opdoen voor de trainingen bij je eigen hondenclub of -school.

Dit kun je verwachten

Onder het motto ‘Judith op haar Paasbest’ presenteert Judith samen met haar honden weer een serie verrassende en bovenal vooral nuttige oefeningen. Daarmee kun je cursisten en hun honden niet alleen rond de paasdagen, maar ook daarna lekker aan het werk zetten. Tijdens deze alweer derde instructeursbijeenkomst presenteert Judith niet alleen nieuwe oefeningen, maar duikt ze ook in haar repertoire van de afgelopen tien jaar. Daaruit viste ze de leukste en meest succesvolle oefeningen, die voor deze gelegenheid worden voorzien van een voorjaarstintje. Naast veel gezelligheid krijg je tijdens deze bijeenkomst ruim gelegenheid om met andere instructeurs trainingsideeën uit te wisselen. 

Een berg inspiratie

Alle deelnemers krijgen een hand-out waarin de oefeningen die Judith zal laten zien beschreven staan. Was je er tijdens de vorige paas-netwerkbijeenkomst niet bij? Dan krijg je als extraatje óók nog de hand-outs van 2022 en 2023 én het voorjaarsrally-spel dat Judith voor de afgelopen editie maakte. Je gaat dus écht met een berg inspiratie naar huis. 

Programma

11.00 tot 11.15 uur Inloop met koffie, thee en lekkers
11.15 tot 12.30 uur Interactieve training/instructie Judith
12.30 tot 13.15 uur Lunch
13.15 tot 14.30 uur Interactieve training/instructie Judith

Van harte welkom!

Geef je les aan hondeneigenaren? Je bent van harte welkom! Beginner of gevorderd, dat maakt helemaal niet uit. Goed om te weten: deze activiteit volg je zonder je eigen hond.

Accreditatie

Deelname aan de paaslunch levert de volgende accreditatiepunten op:

Meer over Judith

Judith Lissenberg, een van de bekendste en creatiefste instructeurs van Nederland, is tekstschrijver en hondentrainer en bekend van haar vele boeken en artikelen over honden. Leven en samenwerken met viervoeters is haar passie, creatief lesgeven haar specialiteit. Samen met haar honden Pete (2012) en Stitch (2019) bedenkt ze met veel enthousiasme leuke activiteiten voor viervoeters, waarbij ze ook graag kinderen betrekt. 

Reacties van eerdere deelnemers:

‘Ik heb genoten’

‘Wat een fijne, positieve energie’

‘Heerlijk enthousiasme’

‘Super leuk, ik heb zin om er mee aan de slag te gaan’

‘Heel leuk om zo veel creatieve nieuwe oefeningen te leren’

‘Ik vond het super leerzaam, het mocht zelfs nog wat langer duren’

‘Het was geweldig’

‘Ik heb heel leuke ideeën gekregen om mijn lessen op te leuken’

‘Voor herhaling vatbaar’

‘De lunch was heerlijk’

‘Top verzorgd en gezellig!’

Momenteel niet beschikbaar

€ 85,00
€ 70,25 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.