Ondernemerschap & Timemanagement

Een bedrijf starten… Honderden prachtige ideeën in je hoofd, maar waar moet je beginnen? Tijdens de workshop leer je alle ins & outs via een e-learning en praktijkdag.

€ 99,50
€ 82,23 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Workshop

Ontdek de sleutels tot succes in de dynamische wereld van de dierenbranche met onze workshop 'Ondernemerschap & Timemanagement'. Of je nu van plan bent om je eigen onderneming te starten, net bent afgestudeerd, al jarenlang een bedrijf runt, of simpelweg worstelt met de vele rollen en taken in het leven; deze workshop biedt waardevolle ondernemersvaardigheden waar je een leven lang van zult profiteren!

De workshop behandelt een breed scala aan ondernemerschapsaspecten, zoals het identificeren van je doelgroep, het bepalen van prijzen, het kiezen van de juiste verzekeringen en het voortdurend verbeteren van je bedrijf. Of je nu aan het begin staat van je ondernemersreis of al een tijdje onderweg bent, bij 'Ondernemerschap & Timemanagement' bieden we praktische inzichten en concrete tools om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Inhoud

Dit onderdeel bestaat uit 3 delen:

  1. E-learning + digitaal werkboek
  2. Online Q&A
  3. Praktijkdag 

1. E-learning + digitaal werkboek

De e-learning van dit onderdeel is zeer praktisch ingestoken. Er worden 17 hoofdstukken behandeld waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Denk aan prijsbepaling, website en investeringen. Bij de e-learning zit een werkboek. Ieder hoofdstuk verwijst je door naar een korte opdracht in het werkboek, waardoor je duidelijke plannen leert maken die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

2. Online Q&A

Na de e-learning is er een online Q&A. Heb je vragen over één van de hoofdstukken? Kom dan naar de online Q&A, want tijdens de praktijkdag wordt er niet meer inhoudelijk ingegaan op informatie uit de e-learning! De Q&A is niet verplicht, maar zorgt er wel voor dat je voorbereid bent voor de praktijkdag.

3. Praktijkdag

Na de e-learning en eventuele Q&A heb je een ingevuld werkboek over jouw bedrijf. Met dit werkboek gaan we tijdens de praktijkdag werken aan de vervolgstap. Uit je werkboek komen namelijk onwijs veel plannen. Deze zijn terug te vinden in de actielijst. We gaan er tijdens de dag samen voor zorgen dat je die actielijst ook daadwerkelijk in gang gaat zetten. Tijdens de praktijkdag krijg je uitleg in het verschil tussen dromen, doelen en doen. Op basis van die visie maak je een eigen projectplanning. Wil je bijvoorbeeld binnenkort een eigen website maken? Of wil je onderzoek doen naar producten om bij te verkopen in jouw zaak? Dan is dit de dag om een haalbare projectplanning voor deze doelen te maken.

Het tweede deel van de dag staat in het teken van plannen. Want, het grootste goed voor een ondernemer is… tijd! Hoe deel je jouw kostbare tijd zo effectief mogelijk in? Hoe blijf je betrouwbaar naar anderen als je iets belooft om te doen? Hoe deel je de verschillende rollen uit het leven in? En vooral: Hoe zorg je ervoor dat je het overzicht nog behoudt? Daarom krijg je op de praktijkdag een speciaal ontwikkelde planner. De docenten leggen uit waar de planner voor is, hoe je die gebruikt en hoe je die ook vooral NIET gebruikt, geven tips en zijn er om je te begeleiden. Want, je gaat daadwerkelijk de taken die vanuit jouw projectplan komen, inplannen in de planner. Dat betekent dat je na deze praktijkdag een hele concrete en haalbare start hebt voor hetgeen wat jij wil gaan doen!

Jouw docenten: de Resultaatboekers

Lesley en Desi, de gezichten achter de Resultaatboekers, helpen ondernemers om helderheid te creëren in hun gedachten, doelen, stappen en taken. Hun ervaring met chaotische werkweken en het balanceren van diverse verantwoordelijkheden stelt hen in staat om jou unieke begeleiding te bieden. Ze delen geen rigide regels, maar begeleiden je in het behouden van de ballen die jij in de lucht wilt houden in het leven.

Inschrijven KG & FGT studenten

Ben je student van de module 3.1. Privé instructeur uit de specialisatie Kynologisch Gedragstherapeut of van de module 3.2 Feline Gedragstherapeut? Dan is dit een verplicht onderdeel. Je kunt een geplande datum uitkiezen op een moment die voor jou uitkomt en deze datum mailen naar mentor@edupet.nl om je in te schrijven. Je hoeft dus niet te betalen via onderstaande weg.

Beschikbare dagen

€ 99,50
€ 82,23 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.