Ondernemerschap & Timemanagement

Een bedrijf starten… Honderden prachtige ideeën in je hoofd, maar waar moet je beginnen? Tijdens de workshop leer je alle ins & outs via een e-learning en praktijkdag.

€ 99,50
€ 82,23 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Workshop

Van plan om je eigen onderneming in de dierenbranche te starten? Bijna klaar met studeren? Al jarenlang een eigen bedrijf? Of gewoon soms moeite met al die verschillende rollen en taken die bij het leven horen? Dan kun je tijdens deze workshop aan de slag met skills op het gebied van ondernemerschap waar je de rest van je leven van profiteert!

Een bedrijf starten… Honderden prachtige ideeën in je hoofd, maar waar moet je beginnen? Bij het ondernemerschap komen een hoop verschillende onderwerpen kijken. Wie is nu mijn doelgroep? Hoe bepaal ik mijn prijs? Welke verzekeringen heb ik nodig? Maar, ook als je al bent gestart merk je dat het werken aan je bedrijf nooit stopt. Je wilt dingen verbeteren, opnieuw je website onder de loep nemen, meegaan met ontwikkelingen binnen de maatschappij, je netwerk inzetten, noem maar op.

Tijdens de workshop 'Ondernemerschap & Timemanagement’, gegeven door de Resultaatboekers, neem je in een e-learning alle zaken door die bij het ondernemerschap komen kijken en stel je hierbij een eigen actielijst samen voor jouw bedrijf. Vervolgens gaan we tijdens de praktijkdag verder met jouw eigen actielijst. Hoe plan je die acties in? Hoe ga je ervoor zorgen dat jouw doelen écht worden behaald? De Resultaatboekers gaan je daarbij helpen!

Inhoud

Dit onderdeel bestaat uit 3 delen:

  1. E-learning + digitaal werkboek
  2. Online Q&A
  3. Praktijkdag (1x)

E-learning + werkboek

De e-learning van dit onderdeel is zeer praktisch ingestoken. Er worden 17 hoofdstukken behandeld waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Denk aan prijsbepaling, website en investeringen. Bij de e-learning zit een werkboek. Ieder hoofdstuk verwijst je door naar een korte opdracht in het werkboek, waardoor je duidelijke plannen maakt die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

***Koop nu en je krijgt binnen 2 werkdagen toegang tot de E-learning!!***

Q&A

Na de e-learning is er een online Q&A. Heb je vragen over één van de hoofdstukken? Kom dan naar de online Q&A, want tijdens de praktijkdag wordt er niet meer inhoudelijk ingegaan op informatie uit de e-learning! De Q&A is niet verplicht, maar zorg er wel voor dat je voorbereid bent voor de praktijkdag.

Praktijkdag

Na de e-learning en eventuele Q&A heb je een ingevuld werkboek over jouw bedrijf. Met dit werkboek gaan we tijdens de praktijkdag werken aan de vervolgstap. Uit je werkboek komen namelijk onwijs veel plannen. Deze zijn terug te vinden in de actielijst (voor in het werkboek). We gaan er tijdens de dag samen voor zorgen dat je die actielijst ook daadwerkelijk in gang gaat zetten. De docenten van “De Resultaatboekers” komen daarom langs om uit te leggen wat hen visie is over het verschil tussen dromen, doelen en doen. Op basis van die visie maak je een eigen projectplanning. Wil je bijvoorbeeld binnenkort een eigen website maken? Of wil je onderzoek doen naar producten om bij te verkopen in jouw zaak? Dan is dit de dag om een haalbare projectplanning voor deze doelen te maken.

Het tweede deel van de dag staat in het teken van plannen. Want, het grootste goed voor een ondernemer is… tijd! Hoe deel je jouw kostbare tijd zo effectief mogelijk in? Hoe blijf je betrouwbaar naar anderen als je iets belooft om te doen? Hoe deel je de verschillende rollen uit het leven in? En vooral: Hoe zorg je ervoor dat je het overzicht nog behoudt? Daarom krijg jij van De Resultaatboekers een speciaal ontwikkelde planner. Zij leggen uit waar de planner voor is, hoe je die gebruikt en hoe je die ook vooral NIET gebruikt, geven tips en zijn er om je te begeleiden. Want, je gaat daadwerkelijk de taken die vanuit jouw projectplan komen, inplannen in de planner. Dat betekent dat je na deze praktijkdag een hele concrete en haalbare start hebt voor hetgeen wat jij wil gaan doen!


Over de Resultaatboekers

Lesley en Desi vormen samen de Resultaatboekers. Samen helpen ze allerlei ondernemers om de chaos in hun hoofd duidelijk vorm te geven in dromen, doelen, stappen en taken. Dit maakt het oplossen van problemen, maar ook het realiseren van mooie ideeën zó veel makkelijker! Lesley en Desi zijn de perfecte ervaringsdeskundigen op het gebied van chaotische, ongestructureerde werkweken met een denktempo dat een stuk sneller gaat dan de daadwerkelijke uitvoer van taken. Maar al jaren geleden vonden ze een steeds betere manier om die ideeën en dromen daadwerkelijk van de grond te laten komen, terwijl alle andere ballen van het leven netjes in de lucht bleven hangen. Dat is dan ook precies waar ze ondernemers en zzp’ers in de hondenbranche bij willen helpen. De Resultaatboekers zijn er niet om je te vertellen 'zo moet je het doen en niet anders'. Ze begeleiden je in jouw leven met alle unieke ballen die jij graag in de lucht wilt houden.

Inschrijven KG & FGT studenten

Ben je student van de module 3.1. Privé instructeur uit de specialisatie Kynologisch Gedragstherapeut of van de module 3.2 Feline Gedragstherapeut? Dan is dit een verplicht onderdeel. Je kunt een geplande datum uitkiezen op een moment die voor jou uitkomt en deze datum mailen naar mentor@edupet.nl om je in te schrijven. Je hoeft dus niet te betalen via onderstaande weg.

Beschikbare dagen

€ 99,50
€ 82,23 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.