Praktijkdag 1 t/m 5: Mensbegeleiding

Tijdens de laatste drie dagen gaan we de puntjes op de i zetten en heb je de kans om jezelf te ontwikkelen tot het geven van 1 op 1 begeleiding!

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Expert

responsive

Praktijkdag

responsive

Instructeur

responsive

Hond

Deze praktijkdag is onderdeel van mensbegeleiding. Bij het aanmelden voor de specialisatie kun je je aanmelden voor deze dag.

We beginnen de dagen met belangrijke didactische vaardigheden die je ook nodig hebt voor het lesgeven voor één persoon. Daarna behandelen we bepaalde casussen die jullie als groep zelf hebben voorbereid in een huiswerkopdracht. Verder zijn we deze drie dagen vooral bezig met het uitvoeren!

Je zult veel oefeningen uitleggen en begeleiden bij een eigenaar en hond. Op de laatste beoordelingsdag wordt de groep in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft van de groep s ’ochtends het theorie examen afneemt over de 6 e-learningonderdelen en s ’middags het laatste deel van de beoordelingsdagen doet. De andere helft van de groep doet s ‘ochtends het laatste deel van de beoordelingsdagen en doet s ‘middags het theorie examen.

Beoordeling en examen

Tijdens dag 4 en 5 word je beoordeeld in de praktijk. De leerdoelen van de module zijn vormgegeven in 16 criteria. Voor iedere criteria kun je groen (behaald), oranje (nog te ontwikkelen) of rood (nog niet behaald) scoren. Je slaagt wanneer je aan het einde van dag 5 op GEEN van de criteria rood scoort.

Bovendien is er een theorie examen die gaat over de 6 e-learningonderdelen. Hiervoor slaag je wanneer je minimaal een 5,5 behaald op alle 6 onderdelen. Het zou natuurlijk vervelend zijn, maar het kan gebeuren dat je zakt voor een examen of beoordeling. Ben je gezakt voor de beoordelingsdagen en heb je helaas tóch op een of meerdere criteria Rood gescoord? Dan kun je de laatste twee dagen herkansen. Neem hiervoor contact op met ons, zodat wij je kunnen inschrijven. Het herkansen van deze twee dagen kost €210,- inclusief btw. Ook alle onderdelen van het theorie examen kun je gewoon herkansen. Iedere keer dat je een theorie examen doet, kost dit €31,50 inclusief btw. Per keer.

Geslaagd voor de beoordelingsdagen én het theorie examen? Dan kun je door naar module 4. Didactische Vaardigheden en-/of de specialisatie 3.1. Kynologisch Gedragstherapeut!

Prijs (her)examen

  • Prijs theorie examen is €31,50 incl btw.
  • Prijs herexamen is €31,50 incl btw.
  • Herkansen van de beoordelingsdagen bij onvoldoende beoordeling is €210,- incl. btw.

Beschikbare dagen

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.