Specialisatie Kynologisch Gedragstherapeut

Wanneer je start met deze specialisatie heb je al een hoop kennis op zak over onder meer lichaamstaal van honden, hoe honden leren en hoe je de hondeneigenaar van begeleidt. Nu is het tijd om de verdieping in te gaan!

€ 8.650,00
€ 7.148,76 excl. btw
altImage
responsive

Expert

responsive

Module

responsive

Gedragstherapeut

responsive

Hond

De specialisatie tot Kynologisch Gedragstherapeut bevat 3 onderdelen waarmee je kan leren voor een nieuw beroep. Via deze pagina meld je je alleen aan voor de specialisatie inclusief de subonderdelen zoals te zien onder het kopje 'Opbouw'. Het is ook mogelijk de opleiding in één keer aan te schaffen, of om je per subonderdeel aan te melden. 

Opbouw van de specialisatie 

De opleiding is opgebouwd uit 3 modules en 1 specialisatie. Je start met de basiskennis en volgt vervolgens een traject dat leidt tot het diploma kynologisch gedragstherapeut. Een deel van je opleiding is digitaal en kun je vanuit huis volgen via ons online leersysteem. Daarnaast zijn er praktijkdagen bij onze leslocatie in Lelystad. Tot slot breng je kennis en kunde in de praktijk bij een leerbedrijf om je kennis te bevestigen in de praktijk.

  1. Basiskennis
  2. Leren & gedrag
  3. Mensbegeleiding
  4. Specialisatie kynologisch gedragstherapeut

Elk van deze modules is gericht op een specialisme dat nodig is voor het in praktijk brengen van gedragstherapie bij honden of voor het opzetten van je eigen bedrijf. 

Praktijkdagen

Ook in deze specialisatie komen er praktijkdagen aan bod. De praktijkdagen kun je inplannen na aanmelden voor deze specialisatie of het subonderdeel.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt er voor kiezen om de gehele specialisatie tot kynologisch gedragstherapeut aan te schaffen door onderaan de pagina een startdatum te kiezen en op 'direct inschrijven' te klikken. Om het proces te voltooien dien je eerst een account aan te maken. Na boeken ontvang je direct een bestelbevestiging met informatie over jouw bestelling. Daarnaast ontvang je per onderdeel een e-mail waarin je je kunt inschrijven voor de praktijkdagen.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven per module. Doe dit op de pagina van de module zoals te vinden via het kopje 'Opbouw'.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 8.650,00
€ 7.148,76 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.