Maakbaarheid en karakter

In deze e-learning gaan we in op ‘Maakbaarheid en karakter van de kat’. Eigenaren willen het liefst een kat die precies bij hen past en sommigen willen beslist hun kitten zelf kunnen opvoeden. Maar hoe ‘maakbaar’ is een kat en hoe belangrijk is het karakter van een kat in deze context?

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Kat

Inhoud

In dit onderdeel bespreken we wat het karakter van de kat inhoudt , wat ‘coping styles’ zijn en wat de invloed is van onder andere genetica en socialisatie op maakbaarheid en karakter. Wat kun je een kat wel of niet leren? Kun je het karakter al vroeg herkennen bij een kitten? Welke rol speelt het karakter bij het welzijn van de kat? Dit is een fascinerend onderwerp, waarbij we je meenemen in de nieuwste ontwikkelingen in inzichten op dit gebied.

Let op: deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis kat. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learning al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over katten te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kattenkennis! Lees hier meer.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ken je de factoren die bijdragen aan de maakbaarheid van een kat;
  • Kan je een definitie geven van karakter en coping style;
  • Weet je wat de 'Feline Five' zijn;
  • Ken je de verschillende factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van het karakter, zoals genetische factoren en invloeden van het ras;
  • Weet je welke invloeden zowel karakter als maakbaarheid hebben op het welzijn van de kat.

Studiebelasting

+- 3 uur e-learning en zelfstudie.

Voor wie

Dit onderdeel is geschikt voor een ieder die meer wil leren over katten. In het bijzonder geschikt voor mensen die met kittens werken of binnenkort kittens krijgen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over katten met het nieuwe leren

Deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren. Wil je meer leren over katten of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut of trimmer? Tijdens de module basiskennis kat leer je naast biologie en anatomie ook over rassenkennis, leeftijdsfasen, kattengedrag en nog veel meer. Lees meer en meld je aan via deze website.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.