Rassenkennis

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Kat

Let op: deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis kat. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learning al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over katten te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kattenkennis! Lees hier meer.

Inhoud

We nemen je mee terug in de tijd. De tijd van de farao’s in het oude Egypte. Vanaf daar vliegen we door de tijd heen en laten je zien hoe de kat is verworden tot een op schoot liggende spinnende kroelkip, ehhhh kat!

Katten hebben zich zo aangepast dat de mensen op een gegeven moment rassen gingen creëren. De mooiste, in onze ogen, werden gebruikt door de fok. Wanneer en hoe dat is ontstaan leer je tijdens deze lessen. We geven je inzicht in de rassen die op dit moment erkend zijn door de Fédération Internationale Féline (FIFé). Hoe verschillen de rassen van elkaar en wat zijn hun overeenkomsten.

Kortom, een zeer boeiende les die volledig via e-learning gevolgd kan worden met interactieve tussentijdse inzichtvragen om je kennis te toetsen. Veel plezier in deze reis door de kattentijd!

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ken je de geschiedenis en domesticatie van de kat
  • Heb je inzicht in het ontstaan van de huidige kattenrassen
  • Ken je de implicaties van socialisatie op gedrag
  • Ken je een groot deel van de bestaande kattenrassen
  • Ken je de afwijkende rassen en ben je in staat de omstredenheid hiervan uit te leggen
  • en je de verschillen tussen het ontstaan van rashonden en raskatten.

Studiebelasting

+-9 uur e-learning en zelfstudie.

Voor wie

Dit onderdeel is geschikt voor een ieder die meer wil leren over katten. Maar bijzonder geschikt voor de volgende groepen:

  • Mensen die aan het oriënteren zijn welk kattenras bij hen past;
  • (Beginnende) fokkers;
  • Medewerkers van asiels en pensions, voor een bredere kennis van de verschillende rassen en hun behoeften waar je mee te maken kan krijgen;
  • Medewerkers van dierenspeciaalzaken, om zo je klanten beter te kunnen adviseren.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over katten met het nieuwe leren

Deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren. Wil je meer leren over katten of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut of trimmer? Tijdens de module basiskennis kat leer je naast biologie en anatomie ook over rassenkennis, leeftijdsfasen, kattengedrag en nog veel meer. Lees meer en meld je aan via deze website.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.