Kynologisch gedragstherapeut / Gedrag- en welzijnsdeskundige

In deze module komt alle kennis samen en oefen je met casussen waarbij je alle aspecten van welzijn in acht neemt. De lesstof wordt hier niet meer beperkt tot gedrag en emoties, maar nemen ook lichamelijke aspecten mee.

€ 2.899,00
€ 2.395,87 excl. btw
altImage
responsive

Expert

responsive

Module

responsive

Gedragstherapeut

responsive

Hond

De module KG 3 is de laatste module van de specialisatie tot kynologisch gedragstherapeut. Jouw diploma is bij de start van deze module dus in zicht! In deze module komt dan ook alle kennis samen en oefen je met casussen waarbij je alle aspecten van welzijn in acht neemt. De lesstof wordt hier niet meer beperkt tot gedrag en emoties, maar nemen ook lichamelijke aspecten mee, waardoor je genoeg kennis en kunde op zak hebt om met gecompliceerde situaties om te gaan.

Gedrag- en welzijnsdeskundige

Waarom ontvang je niet alleen een diploma als Kynologisch Gedragstherapeut, maar ontvang je ook de titel Gedrag- en welzijnsdeskundige? Dat komt, omdat wij er als Martin Gaus Academie van overtuigd zijn dat deze titel de toekomst is en dat dit het vakgebied nóg beter omschrijft dan de huidige titel: Kynologisch Gedragstherapeut. Daarmee is dan ook de eerste stap gezet door onze afgestudeerden ook deze titel mee te geven.

DEZE MODULE GAAT IN AUGUSTUS 2023 VAN START.

Opbouw

De opbouw en submodules van deze module worden spoedig bekend gemaakt! Ook kun je dan zelfstandig jouw praktijkdagen inplannen. Modules die succesvol afgerond moeten zijn voor start van deze module:

 1. Basiskennis
 2. Leren & gedrag
 3. Mensbegeleiding
 4. Specialisatie kynologisch gedragstherapeut
  1. Privé-instructeur
  2. Gedragstherapie-instructeur

Praktijkdagen

Aantal praktijkdagen: +/- 10

Na inschrijving voor de module sturen wij je een mail met daarin een link naar een planningstool. Hiermee kun je zelf de gewenste data van de praktijkdagen doorgeven. Wij verwerken jouw aanmelding daarna zo snel mogelijk, hiervan ontvang je een bevestiging.

Informatiesessie

Na inschrijving ontvang je van onze mentor een mail om je aan te melden voor een informatiesessie. Afhanelijk van het onderdeel ontvang je deze mail binnen een week of na enkele weken.

Goed om te weten

 • Niveau: HBO
 • Duur: circa 9 maanden
 • Studiebelasting: circa 5 uur per week

Duur en studiebelasting zijn van meerdere factoren afhankelijk en zijn daarmee een inschatting ter informatie.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 2.899,00
€ 2.395,87 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.